RUSKI PREDSEDNIK DOLAZI U SRBIJU! Vučić i Putin će u oktobru razgovarati o VAKCINI protiv korona virusa
Vučić i Putin, Foto: EPA/ALEXEY NIKOLSKY, Marina Lopicic

lepe vesti

RUSKI PREDSEDNIK DOLAZI U SRBIJU! Vučić i Putin će u oktobru razgovarati o VAKCINI protiv korona virusa

Važno!

Objavljeno:

Realno je očekivati da Srbija bude među prvim državama čijim građanima će ruska vakcina biti stavljena na raspolaganje, te da će upravo to biti jedna od najvažnijih tema prilikom posete Putina našoj zemlji u oktobru.

Budući da je vest da su ruski naučnici prvi u svetu registrovali vakcinu protiv kovida 19 za koju tvrde da je potpuno efikasna i bezbedna, odjeknula samo dva meseca uoči dolaska predsednika Ruske federacije Vladimira Putina u Srbiju, mnogi građani ponadali su se da će nam Putin lično i doneti spas protiv pošasti zvane korona.

Konkretno da će sa svojim domaćinom srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem u oktobru u Beogradu razgovorati o što skorijoj isporuci Srbiji određenog broja doza vakcine koju je primila i njegova ćerka. A te nade kažu sagovornici, nisu uzaludne...

- Imajući u vidi bliske parterske odnose Moskve i Beograda, utemeljene na istorijskom prijateljstvu srpskog i ruskog naroda, realno je očekivati da Srbija bude među prvim državama čijim građanima će ruska vakcina biti stavljena na raspolaganje, te da će upavo to biti jedna od najvažnijih tema razgovora prilikom posete predsednika Rusije našoj zemlji u oktobru - kaže analitičar Nemanja Starović.

Boško Kozarski iz ruske škole "Valentina Tereškova" podvukao je da ćemo o oktobru dobiti i "duhovnu vakcinu" za koju je ističe, siguran da donosi isceljenje.

- Konvencionalna medicina tvrdi da je vakcina jedino rešenje ove svetske pandemije koja je definitivno promenila poznat svet, međutim u odnosu na moja dosadašnja razumevanja farmaceutike, nije mi jasno kako je tako brzo testirana da se može garantovati njena efikasnost i bezbednost. S druge strane, uzdam se u naše institucije i verujem da će "spas iz Rusije" prvo ovde biti proveren, pa tek onda primenjen na našem stanovništvu. Lično, oktobarsku posetu Vladimira Putina Srbiji prvenstveno posmatram krozu jedan drugi događaj, završetak radova i otvaranje Hrama Svetog save, čemu će ruski predsednik prisustvovati. Smatram da je ta "Duhovna vakcina" proverena, bezbedna i korisna, vekovima donosi isceljenje, iako je nema na farmaceutskim listama. Vakcija za kovid 19 i dalje ostaje nepoznanica javnosti, kao i sam virus - navodi Starović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.