Vučić: Ukoliko se ustanovi odgovornost Siniše Malog, neću osporiti!
Foto: Dragan Udovičić

mandatar o gradonačelniku

Vučić: Ukoliko se ustanovi odgovornost Siniše Malog, neću osporiti!

Vučić insistira na odgovornosti svojih saradnika za greške koje naprave, navodeći slučaj bivšeg ministra odbrane Bratislava Gašića kao najbolji primer
Objavljeno: 10:31h

Predsednik Vlade Srbije u tehničkom mandatu Aleksandar Vučić rekao je da ima puno poverenje u gradonačelnika Beograda Sinišu Malog, ali i da nikada neće osporiti njegovu odgovornost ukoliko se ona ustanovi. Kao primer odgovornosti za učinjenu grešku naveo je bivšeg ministra odbrane Bratislava Gašića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vučić je za nedeljnik "Ekspres" rekao da je odgovornost pitanje "uređene države, sistema i osnovnih načela kojima se rukovodimo".

"Pre nego što izaberem saradnike razmišljam o tome da li verujem da su u stanju da rade i imaju rezultat, a kada ih postavim, ostane samo pitanje odgovornosti. I od njega nema skrivanja, niti ću ja dopustiti da se bilo ko sakrije. To oni koji me ne vole nikako da shvate i mislim da se tu krije razlog stalnog 'kačenja sa Vučićem", kazao je mandatar za sastav nove vlade.

Dodao je da insistira na odgovornosti svojih saradnika za greške koje naprave, navodeći slučaj bivšeg ministra odbrane Bratislava Gašića kao najbolji primer takvog odnosa.

"Odličan saradnik, sa mojim punim poverenjem, kada je pogrešio, odgovarao je. Što protivnici time nisu zadovoljni, šta da im radim, ionako nisam nikada ni imao nameru da njima udovoljim", rekao je Vučić.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.