Vučiću, da li može selfi? Evo šta je mandatar uradio....
Foto: Dragana Udovičić

kao i svetski lideri

Vučiću, da li može selfi? Evo šta je mandatar uradio....

Izgleda da je i mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić podlegao svetskim trendovima, pa je tako pre dva dana i on pristao da napravi popularni selfi sa jednom prolaznicom u centru Beograda
Objavljeno: 14:37h

I pored žurbe mandatara da što pre stigne do kola, jedan minut bio je dovoljan da ispuni želju prolaznici i slika se s njom, objavio je "Kurir".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Izgleda da je i mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić podlegao svetskim trendovima, pa je tako pre dva dana i on pristao da napravi popularni selfi sa jednom prolaznicom u centru Beograda.

Premijer na izložbi SNS: Nisam prevarant i ne zanima me predsednička funkcija (FOTO) (VIDEO)

Nakon što je izašao iz galerije „Progres“ prišla mu je devojčica i zamolila da se zajedno slikaju, što je Vučić rado prihvatio.

foto: Dragana Udovičić

Nakon što je posetio izložbu „Necenzurisane laži“, lider SNS brzinski se uputio do kola, ali ga je na tom putu iznenada zaustavila devojčica, koja ga je zamolila da naprave selfi. Vučić je istog trenutka prihvatio predlog i udovoljio svojoj mladoj sugrađanki, pa je bez mnogo oklevanja i nameštanja ispozirao pred kamerom njenog telefona. Po slikama se može videti da je Vučić taj dan, poput ortaka iz kraja, u ležernom fazonu bio izuzetno raspoložen, što je ova prolaznica i iskoristila.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.