SVIMA KOJI SUNČATE GU*ICE PO HRVATSKOJ ŽELIM RAZLUPAN AUTO I PO KOJI ŠAMAR: Pogledajte šta je  naljutilo Đuku!
Vladimir Đukanović, Foto: Dragana Udovičić, Printscreen, Twitter

iznervirao se

SVIMA KOJI SUNČATE GU*ICE PO HRVATSKOJ ŽELIM RAZLUPAN AUTO I PO KOJI ŠAMAR: Pogledajte šta je naljutilo Đuku!

On se osvrnuo na Srbe koji su uprkos svemu rešili da letuju u Hrvatskoj

Objavljeno:

Narodni poslanik SNS, Vladimir Đukanović izazvao je veliku pažnju, kao i mnogobrojne komentare na Tviteru nakon što je prokomentarisao operaciju Oluja koju su Hrvati juče proslavili u velikom stilu.

Naime, on se osvrnuo i na Srbe koji su uprkos svemu rešili da letuju u Hrvatskoj.

- Svima vama koji sunčate zadnjice po Hrvatskoj, od srca želim razlupan auto i probušene gume, po koji šamar ili nogu u zadnjicu, nadrndane konobare koji vas ignorišu, najgori arsenal uvreda i pretnji... Sve da vas bude sram koliko ste bezosećajni ljudi, napisao je Đuka na svom Tviter nalogu.

Čim je napisao šta misli o Srbima koji letuju u Hrvatskoj, usledila je lavina različitih komentara.

Podsećamo, Dan sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji "Oluja" obeležen je u Rači, a ceremoniji "Oluja je pogrom, otadžbina neće zaboraviti" prisustvovali su predsednik Srbije i predsednica Vlade Aleksandar Vučić i Ana Brnabić, predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović, srpski član predsedništva Milorad Dodik i patrijarh srpski Irinej.

S druge strane, premijer Hrvatske Andrej Plenković rekao je juče u Kninu, na obeležavanju 25. godišnjice hrvatske vojno-policijske operacije Oluja, da Hrvatska kao zemlja koja je pobedila u "nametnutom ratu" žali zbog svih civilnih žrtava, ne samo Hrvata, nego i Srba.

Hrvatski premijer, inače i lider HDZ-a, istakao je da je Hrvatska uložila veliki napor da osigura povratak Srba koji su hteli da se vrate, ali da tu još ima poteškoća i mora se još toga napraviti.

Na kraju, napomenuo je, trebalo bi iskazati pijetet prema svakoj nevinoj žrtvi, bila ona hrvatska ili srpska.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.