DAČIĆ: SPS pozudan partner SNS, odluka na Vučciću
Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije, Foto: Ilustracija, EPA-EFE/ DJORDJE SAVIC

LIDER SOCIJALISTA

DAČIĆ: SPS pozudan partner SNS, odluka na Vučciću

"Ja radim u interesu Srbije i nikad nisam radio za strance. A znajuci Vučića, to bi bilo kontraproduktivno", rekao je Dačić

Objavljeno: 14:48h

Lider Socijalističke parije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da su socijalisti pouzdan koalicioni partner SNS i dodao da bi za njega lično bilo poniženje da bilo ko iz inostranstva urgira za njega da bude u vladi.

Dačić je tako odgovorio na izjavu premijerke Ane Brnabić da predsednik SNS ozbiljno razmatra koaliciju sa Aleksandrom Šapićem, te da neki u SPS pokušavaju preko stranih ambasada da osiguraju mesto sebi u vladi, ali i u javnim preduzećima.

Lider SPS je za "Blic" kazao da su socijalisti i naprednjaci ostvarili mnogo toga zajedno zbog čega smatra da je u interesu Srbije da nastave zajednički rad.

"A odluka je na Aleksandru Vučiću kao pobedniku izbora", rekao je Dačić.

Kada je reč o "urgiranju" stranih ambasada, Dačić kaže da ne zna na koga se ta izjava odnosi, ali da bi lično za njega bilo poniženje da bilo ko iz inostranstva urgira za njega.

"Ja radim u interesu Srbije i nikad nisam radio za strance. A znajuci Vučića, to bi bilo kontraproduktivno", rekao je Dačić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.