JELENA OBRADOVIĆ JE PRVA OSOBA IZ OVOG SRPSKOG GRADA U SKUPŠTINI: Njeni sugrađani su MNOGO PONOSNI NA NJU!
Prvi put u istoriji, Foto: Opština Knić

PREMIJERNO

JELENA OBRADOVIĆ JE PRVA OSOBA IZ OVOG SRPSKOG GRADA U SKUPŠTINI: Njeni sugrađani su MNOGO PONOSNI NA NJU!

Kao istaknuti član Srpske napredne stranke posle niza odgovornih funkcija u opštini Knić i Šumadijskom okrugu, Jelena Obradović preuzima još jedan odgovoran posao

Objavljeno:

Prvi put u istoriji građani opštine Knić imaće svog predstavnika u Narodnoj skupštini Republike Srbije, zahvaljujući ostvarenim rezultatima liste „Aleksandar Vučić – za našu decu“ na republiučkom nivou i 76 odsto osvojenih mandata na nivou opštine, Jelena Obradović će u naredne četiri godine biti narodni poslanik u Skupštini Srbije.

Kao istaknuti član Srpske napredne stranke posle niza odgovornih funkcija u opštini Knić i Šumadijskom okrugu, Jelena Obradović preuzima još jedan odgovoran posao, ovoga puta u republičkom Parlamentu. Ogroman uspeh, ponos i čast za žitelje opštine Knić, Srpsku naprednu stranku i rukovodstvo opštine Knić. Našoj poslanici Jeleni Obradović želimo uspešan rad, da stručno, odgovorno i časno, kao i do sada zastupa interese građana opštine Knić, Šumadije i cele Srbije.

foto: Opština Knić

Narodni poslanici Skupštine Srbije srećno, budite dostojni predstavnici ponosne Srbije, opravdajte poverenje građana koji su vas izabrali, navodi se na sajtu opštine Knić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.