VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE VOZAČE U SRBIJI: Na jednoj od NAJVAŽNIJIH deonica u Srbiji sutra počinju RADOVI
Autoput, Foto: YoutubePrintscreen/Beobuild

počinju

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SVE VOZAČE U SRBIJI: Na jednoj od NAJVAŽNIJIH deonica u Srbiji sutra počinju RADOVI

U zoni radova, za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka u smeru Mali Požarevac-Vrčin

Objavljeno: 02.08.2020. 11:35h

Na auto-putu E-75, Vrčin - Mali Požarevac, sutra počinju radovi na sanaciji kolovoza, koji će trajati do 28. avgusta.

U zoni radova, za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka u smeru Mali Požarevac-Vrčin, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno desnom kolovoznom trakom, saopstilo je JP "Putevi Srbije".

Na Pančevačkom mostu od danas radovi na sanaciji oštećene mostovske ograde, smer Pančevo - Beograd. U zoni radova na mostu za saobraćaj će biti zauzeta desna, a saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom. Radnim danima i subotom radovi će se izvoditi od 22 do 06 časova, a nedeljom od 07 do 17 časova.

Planirani rok završetka radova je 24. avgust.

Auto-put E-75, petlja Aleksinac-petlja Trupale, do 31. avgusta radovi na naplatnoj stanici Niš. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka u smeru Niš-Beograd, a saobraćaj se odvija dvosmereno desnom kolovoznom trakom.

Petlja Markovac - Svilajnac, obustava saobraćaja zbog radova na sanaciji mosta preko reke Rače.

Alternativni putni pravac za teretna vozila iz pravca Niša i iz pravca Beograda je preko Velike Plane na Žabare, a iz pravca Despotovca teretni motorni saobraćaj se usmerava na Žabare. Planirani rok završetka radova je 7. avgust.

Kneževići - Bela Zemlja - Užice, kod petlje Sušica - produženi su do 10. avgusta radovi na sanaciji nadvožnjaka „Kneževići“ (druga faza). Saobraćaj preusmeren preko novoizgrađene devijacije.

Vrdnik - Irig, produžavaju se radovi do 30. oktobra na sanaciji kolovozne konstrukcije, u toku izvođenja radova povremeno dolazi do naizmeničnog propuštanja vozila.

Bonus video:

(Espreso.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media