VUČIĆ O PRISUSTVU SRPSKOG POSLANIKA NA PROSLAVI OLUJE: Neću reći nijednu tešku reč!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/ Instagram/ buducnostsrbijeav

PREDSEDNIK

VUČIĆ O PRISUSTVU SRPSKOG POSLANIKA NA PROSLAVI OLUJE: Neću reći nijednu tešku reč!

Za nas je važno da Srbija i Republika Srpska zajedno obelezavanu stradanje srpskog naroda i tragediju zbog ostvarenja najtezeg etnickog čisćenja od Drugog svetskog rata

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da ne može da podrži prisustvo srpskih predstavnika na proslavi Oluje u Kninu, ali je dodao da su možda njihovi argumenti jači,uz konstataciju da on to za sada ne vidi.

On je novinarima u Batajnici rekao da je to preneo i predsedniku SDSS Miloradu Pupovcu, ali i da tim povodom neće reći nijednu težu reč.

"Ne želim da dođe do srspko-srpskih teških reči ili zida i sankcija na Drini. Ja ću se drzati toga, a nisam odusevljen ovim potezom. Ali oni tamo žive i imaju svoje ideje, mozda su njihovi argumenti jaci od naših", zaključio je Vučić.

"Za nas je važno da Srbija i Republika Srpska zajedno obelezavanu stradanje srpskog naroda i tragediju zbog ostvarenja najtezeg etnickog čisćenja od Drugog svetskog rata", rekao je Vučić i najavio da će biti podignuto spomen obeležje, kao i na Petrovackoj cesti gde je bombardovana kolona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.