NATAŠA KANDIĆ I VESNA PEŠIĆ SE SLOŽILE OKO OLUJE! Počele su o ŽRTVAMA, ali se tu nisu zaustavile! (FOTO)
Nataša Kandić, Vesna Pešić, Foto: BETAPHOTO/MEDIJA CENTAR BEOGRAD/DS, Beta / Miloš Miškov, Printscreen

dele stav

NATAŠA KANDIĆ I VESNA PEŠIĆ SE SLOŽILE OKO OLUJE! Počele su o ŽRTVAMA, ali se tu nisu zaustavile! (FOTO)

Podržavaju se!

Objavljeno: 31.07.2020. 18:00h
  • 6

Potpredsednik hrvatske vlade, Srbin, Boris Milošević ide 5. avgusta na obeležavanje 25. godišnjice zločinačke akcije "Oluja" tokom koje je proterano 250.000, i ubijeno 2.000 njegovih sunarodnika?!

To je rezultat dogovora u Zagrebu.

foto: Beta / Mladen Volarić

- Razgovarali smo u vladi i postigli dogovor sa SDSS da potpredsednik Milošević ide u Knin, gde će se obeležiti 25 godina od "Oluje". Dogovorili smo se da SDSS učestvuje u toj proslavi - rekao je hrvatski premijer Andrej Plenković.

Povodom cele stvari oglasile su se Nataša Kandić i bivša političarka, Vesna Pešić koje su po svemu sudeći, našle zajednički jezik.

foto: BETAPHOTO/ARMENIJA ZAJMI BESEVIC/MO

Kandićeva je rekla kako kako Srbi moraju da se pozovu da pamte hrvatske žrtve u Krajini pre 1995. godine, kao i da političari treba da odaju poštu svim žrtvama, a onda se Pešićeva nadovezala i rekla kako se slaže sa svojom koleginicom po ovim pitanjima.

foto: printscreen/N1

- Slažem se s Natašom. Moramo žaliti sve žrtve, srpske i hrvatske i bošnjačke u ratovima devedesetih. Tako smo se postavili od početka ratova kada smo pred Predsedništvom palili sveće za sve žrtve nacionalističkih i idiotskih ratova koji su vođeni na teritoriji bivše Jugoslavije, nadovezala se Vesna Pešić.

Podsećamo, hrvatski premijer Andrej Plenković najavio je da će potpredsednik vlade iz SDSS-a Boris Milošević prisustvovati obeležavanju 25. godišnjice vojne akcije Oluja u Kninu, a da će ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved otići u Grubore.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media