OVO NISTE OČEKIVALI? Pavle Levijatan svira klavir pa rastura, i to ne bilo koji klavir! (VIDEO)
Pavle Bihali, Foto: Printscreen Twitter / Павле Бихали

nesvakidašnje

OVO NISTE OČEKIVALI? Pavle Levijatan svira klavir pa rastura, i to ne bilo koji klavir! (VIDEO)

Bihali je naveo kako je klavir retka dragocenost koja mu je ostala od dede, a onda je opisao skoro savršenu scenu iz prošlosti

Objavljeno: 12:19h

Pavle Bihali iz Levijatana privukao je pažnju javnosti na Tviteru i to na nesvakidašnji način. On je rešio da svima pokaže kako dobro svira klavir, i to ne bilo koji, već klavir svog dede za koga su mnogi Srbi odavno čuli.

Bihali je naveo kako je klavir retka dragocenost koja mu je ostala od dede, a onda je opisao skoro savršenu scenu iz prošlosti.

- Schneider & Sohn, Grand Prix 1930 godina. Ovaj pianino je bio dedin, jedna od retkih stvari koja mi je ostala od njega, a osim velikog koncertnog klavira koji je stajao u salonu i koji je koristio isključivo kada dodje veće društvo, na S&S je svirao za svoju dušu, napisao je Bihali na svom Tviter nalogu.

Podsećamo, Bihali je unuk čuvenog osnivača izdavačke kuće „Nolit“ Pavla Bihalija. Za dedu kaže da je neprevaziđena kultna gromada, ali da je, nažalost, zaboravljen.

S drugim osnivačem „Nolita“, Otom, rođenim bratom Pavla, voleo je kao dete da provodi vreme: „Oto me je naučio da volim da čitam knjige i da na knjigu gledam kao na film.“

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.