VI ŠTO NAPADATE ANU BRNABIĆ I DR DARIJU: Gordana Čomić je oplela po svima koji diraju žene, ovo je njena poruka
Gordana Čomić poslala poruku svima koji vređaju žene, Foto: Zorana Jevtić

"RUŠENJE ŽENA"

VI ŠTO NAPADATE ANU BRNABIĆ I DR DARIJU: Gordana Čomić je oplela po svima koji diraju žene, ovo je njena poruka

Sve je rekla jakom porukom na svom Fejsbuk profilu naslovljenom sa "RUŠENJE ŽENA", uz podjednako "jaku" sliku, kojom je ilustrovala svoj stav

Objavljeno:

Narodna poslanica Gordana Čomić stala je u zaštitu svih napadanih žena, prvenstveno verbalno, čega je sve više u našem okruženju.

Gordana Čomić, kako je i navikla javnost, ni ovaj put nije prezala ni od čega, niti od pominjanja imena niti od teških uvreda koje se na račun žena mogu čuti.

Posebno je apostrofirala (imenom i prezimenom) najmoćnije žene, poput premijerke Ane Brnabić i članice Kriznog štaba dr Darije Kisić Tepavčević.

Sve je rekla jakom porukom na svom Fejsbuk profilu naslovljenom sa "RUŠENJE ŽENA", uz podjednako "jaku" sliku, kojom je ilustrovala svoj stav.

RUŽENJE ŽENA Ako i kad je sve što umete da izrazite kao kritiku i umesto kritike: - za Anu Brnabić to "da nije žensko,...

Posted by Gordana Comic on Субота, 25. јул 2020.

"Ako i kad je sve što umete da izrazite kao kritiku i umesto kritike:

Za Anu Brnabić to 'da nije žensko, a Čale jeste', - za Dariju Kisić Tepavčević 'da ima sise koje šepuri', - za Zoranu Mihajlović 'da ima debele noge i da je alapača', - za Aleksandru Jerkov 'da je ustaška ku*va' - za novinarke, voditeljke, glumice kojima slikate dupeta zovući ih zrikavim, debelim, ružnim, ne-bi-te-ye*o-kakva-si, i slično... - .... - za bilo koju ženu koja je meta nasilja 'da je ku*va provocirala i sama tražila' - za pravo izbora žene da rađa 'da su one fašisti koje su pobile više Srba od bilo koga", napisala je narodna poslanica, a onda zaključila: "Dakle, ako je to sve što umete, što birate i što vas veseli da saopštavate svetu, sedite rođaci, imam nešto da vam kažem: - verbalno smeće nije kritika, samo je smeće, samo je smrad misli koje takvim govorom širite iz sebe Tu se ništa ne može, osim da se odmahne rukom i nastavi borba za kulturu ophođenja".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.