Danas će se znati da li se letovanja u Turskoj otkazuju!
Foto: AP

Odluka države

Danas će se znati da li se letovanja u Turskoj otkazuju!

Predsednik vlade Aleksandar Vučić apelovao je jutro posle pokušaja vojnog puča u Turskoj na građane da ne putuju u Tursku, navodeći da Srbija ne moze da garantuje bezbednost svojim građanima u toj zemlji
Objavljeno: 12:01h

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije izaći će u toku dana sa stavom povodom novonastale situacije u Turskoj, gde je proglašeno vanredno stanje.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

To je izjavio državni sekretar u ministarstvu spoljnih poslova Veljko Odalović.

"Imajući u vidu da je Turska tek sinoć uvela vanredno stanje, tek ćemo razmotriti njihovu odluku", rekao je Odalović.

On je dodao da će se verovatno obaviti konsultacije na državnom nivou i da će u toku dana izaći sa "određenim izjavama". Predsednik vlade Aleksandar Vučić apelovao je jutro posle pokušaja vojnog puča u Turskoj na građane da ne putuju u Tursku, navodeći da Srbija ne moze da garantuje bezbednost svojim građanima u toj zemlji. "I kad vam se bude činilo da je sasvim jasno, pitanje je kako će stvari da se odvijaju", rekao je tada Vučić. Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija u utorak je iznelo stav da nema razloga ni potrebe da se srpskim turistima zabrani odlazak u Tursku. Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan saopštio je da će vanredno stanje u zemlji trajati tri meseca.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.