Ovo niste očekivali! Čeda tvrdi da ima jednu sličnost sa Vučićem!
Foto: Fonet

tvrdi da mu vlast nije bitna

Ovo niste očekivali! Čeda tvrdi da ima jednu sličnost sa Vučićem!

Lider LDP kaže da je za njega Vlada više od Vučićevog prava da raspolaže tom institucijom zahvaljujući glasovima koje je dobio na izborima.
Objavljeno: 13:16h

Lider LDP Čedomir Jovanović je rekao da nije opterećen da po svaku cenu bude u vlasti, da povremeno vidi sličnost između onoga što on želi da radi i nastojanjima mandatara Vučića, i da bi ponovo otišao na komemoraciju u Srebrenicu, iako je ove godine zbog toga kritikovan.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

- Nisam opterećen idejom da po svaku cenu budem u vlasti. Ono što je obeležje mene i LDP je jasan sistem vrednosti i posvećenost poslu. On nije lak, nailazi na nerazumevanje, ali ga uvek potvrđuje život. Interesuje me demokratija, posvećen sam miru, koji zavisi od sposobnosti da napravimo dogovor sa ljudima u našem društvu, a i sa ljudima u regionu. Tu mislim na Kosovo, Bosnu, Hrvatsku - kaže Jovanović.

foto: Nemanja Pančić

Lider LDP kaže da je za njega Vlada više od Vučićevog prava da raspolaže tom institucijom zahvaljujući glasovima koje je dobio na izborima.

- Za mene je to Vlada moje zemlje. Srbija ima ozbiljne probleme. Ne želim da guram glavu u pesak, ja bih da rešim te probleme", kaže Jovanović.

Dodaje da vidi povremenu sličnost između ono što on želi da radi i nastojanjima Vučića.

Sirotinjo, crkni! Ovo je vila Čede Jovanovića u Grčkoj koju prodaje za 6 miliona evra! (FOTO)

Lider LDP dodaje da je ključna razlika sa SNS u njihovom stavu da "je moguće da balansiraju kao prethodne četiri godine".

Jovanović kaže da veruje da se vlada još nije formirala pošto je moguće da kod mandatara i dalje "postoje dileme oko sastava".

- Ono što je važno da mi ne možemo da budemo uzrok takvog stava. Nikog ne ucenjujemo, ne insistiramo na mesto u toj vladi. Bilo bi dobro za ovu zemlju ako bismo se dogovorili - kaže Jovanović.

(Espreso.co.rs/N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.