VUČIĆ O SPS: Razgovarao sam sa Dačićem, svaki put je tako... Išli su na na rušilačke proteste, onda kukaju JADNI MI
Razgovarao sam sa Dačićem, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIĆ

ZAKLJUČAK

VUČIĆ O SPS: Razgovarao sam sa Dačićem, svaki put je tako... Išli su na na rušilačke proteste, onda kukaju JADNI MI

Podsećamo, prethodnih dana se govorilo o učešću određenih funkcionera SPS-a na protestima koji su se održavali u danimaza nama u Beogradu i širom Srbije

Objavljeno: 15.07.2020. 13:19h

"Razgovarao sam u više navrata sa Dačićem, svaki put je tako. Mi ni reč nismo rekli o njima. Mi koji smo dobili sami 150 mandata bez koalicionih partnera, nismo rekli ni reč, a oni dolaze na rušilačke proteste, a onda kukaju: jadni mi", prokomentarisao je situaciju sa SPS-om predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Onda morate da se suočite sa tim i ispadne da je SNS kriv što su koalicioni partneri ušli u Skupštinu - kazao je Vučić.

On je istakao a je gledao istraživanje javnog mnjenja i da su ljudi kivni i besni zbog nasilja koje se dogodilo.

- Srbi vole državu, neće da puste da im rušite Skupštinu - zaključio je.

Podsećamo, prethodnih dana se govorilo o učešću određenih funkcionera SPS-a na protestima koji su se održavali u danimaza nama u Beogradu i širom Srbije. Nakon toga lider ove stranke je isključio te funkcionere, i rekao da je na delu "buna u stranci protiv njega". Međutim, on je rekao da neće rušiti Vučića.

- To su (pojedinci iz SPS-a) loši primeri i zamolio sam predsednika Vučića da mi šalje sve šta god ima neko moj da je napravio neku glupost. Mislim da je naša partija u celini ostala na onom putu koji sam ja za zacrtao još prvo veče protesta - rekao je ranije Dačić gostujući na TV Hepi.

Bonus video:

(Espreso.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media