ZORANA MIHAJLOVIĆ POSLALA MOĆNU PORUKU! Ovo je njen stav o protestima
Zorana Mihajlović, potpredsednica VS, Foto: Marina Lopicic

OSUDA

ZORANA MIHAJLOVIĆ POSLALA MOĆNU PORUKU! Ovo je njen stav o protestima

Ne bih rekla da je to slučajno, vide se i inspiratori i opozicione političke partije koje bi da se naslone iz grupu građana, ali i huligani koji napadaju institucije", rekla je Mihajlović....

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas su protesti pokušaj slabljenja Srbije pred pregovore o Kosovu.

"U vreme kad vodimo teške pregovore o Kosovu i Metohiji i kada treba da smo kao država jaki i ujedinjeni, dešavaju nam se protesti koji štete ugledu naše zemlje. Ne bih rekla da je to slučajno, vide se i inspiratori i opozicione političke partije koje bi da se naslone iz grupu građana, ali i huligani koji napadaju institucije", rekla je Mihajlović.

Ona je podsetila da je vladajuća stranka dobila 60 odsto podrške građana i da je nedopustivo da oni koji su bili za bojkot izbora, kao i oni koji su ostali ispod cenzusa, danas žele da budu u vlasti, saopšteno je iz kabineta potpredsednice Vlade.

Zorana Mihajlović je istakla da protesti prethodnih dana ruše ugled Srbije i u pogledu priliva novih investicija i ekonomskog razvoja, a pre svega zdravstvenoj bezbednosti, te da će sva ova okupljanja doći na naplatu kada je broj zaraženih u pitanju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.