ZVAĆU TRIVANA DA VIDIM DA LI SE IZVINIO PREDSEDNIKU ZBOG STANKOVIĆA! Brnabić oštro reagovala nakon incidenta
Stojanovića dugo zna, Foto: printscreen TV Prva

OGLASILA SE oVIM POVODOM

ZVAĆU TRIVANA DA VIDIM DA LI SE IZVINIO PREDSEDNIKU ZBOG STANKOVIĆA! Brnabić oštro reagovala nakon incidenta

Ističe da Stojanovića dugo zna, a i da je dugo bio u nevladinom sektoru...

Objavljeno:

Premijerka Ana Brnabić danas je povodom pretnji i uvreda koje je izneo Srđan Stanković, za koga ministar Goran Trivan kaže da je bio, ali da više nije savetnik u Ministarstvu zaštite životne sredine, rekla da ne razume kako neko ima obraza da sedi u vladi, prima platu, a onda takve uvrede govori o predsedniku.

"To je sada moj problem, očekujem da čujem reakciju ministra Trivana, pozvaću ga. Videću da li je pozvao predsednika da se izvini i pruži objašnjenje", rekla je ona.

Ističe da Stojanovića dugo zna, a i da je dugo bio u nevladinom sektoru i da zna da je mnogo toga što je radio zavislo od javnog novca i da mu se "javni novac nikada nje gadio".

,,Ovako sedite u vladi, primate platu i moram da kažem da se divim predsedniku što sve to trpi iz dana u dan od takvih ljudi, moralnih patuljaka preko Tvitera", rekla je premijerka za tv Pink.

Kaže da se nada da takve više neće morati da vidi u vladi i radi sa njima, a da će se sve ostalo videti dalje.

Ovakve situacije, kaže pokažu, kakav je ko moralno i politički.

"Posle kiše dođe sunce, pobedićemo i ovo i izaćićemo jači a onda ćemo pogledati te moralne gromade kako je ko reagovao i pozicionirao se i verujem da će svaka sledeća vlada biti snažnija i da ćemo imai bolje saradnike", rekla je ona.

Upitana i o informacijama d aje na protetsima bio i sin nekadašnjeg ministra Petra Škundrića funkcionera SPS-a ona je kazala da će za to pitati kolegu Ivica Dačića a da veruje da će to učiniti i predsednik Vučić.

Okarakterisala je takve primere kao "neoprostivu lakoću neodgovornosti".

''To su u moralne gromade sedeti u vladi i imati benefite, vozače sekretarice, kabinet... To je ta neoprostiva lakoća nedgovornosti podržavati ovakav vid protesta, ljudi koji najbrutalnije uvrede plasiraju na račun Vucuća zahvaljuljući kome možete da sedite u vladi i radite u interesu građana, svakako nije svaki ministar doprineo isto, a mi smo se ubili od posla da bi tokom prethodne četiri godine potkrplili rupe" , rekla je premijerka. Navela je da će sve to imati ozbiljne reperkusije. Stanković je putem Fejsbuka pozvao na nerede i rušenje vlasti, a izneo je i uvrede na račun predsednika Vučića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.