EVO ŠTA SVE IMAMO OD SINOĆ! Nebojša Stefanović se oglasio u ranim jutarnjim časovima
Oglasio se Nebojša Stefanović, Foto: Printscreen

POLICIJA MORALA DA REAGUJE

EVO ŠTA SVE IMAMO OD SINOĆ! Nebojša Stefanović se oglasio u ranim jutarnjim časovima

Upozorio je da će svako ko se bavi nasiljem dobiti odgovor države i da su ove scene za svaku osudu....

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da su se sinoć ispred Skupštine dešavale brutalne scene nasilja i da je policija morala da reaguje kako bi zaštitila javni red i i mir i imovinu.

- Imamo nasilje i lomljenje prozora na Skupštini i inventara, kamera na zgradi, napad na vrata, i pokušaj da se povrede policajci na koje se baca kamenje - rekao je Stefanović koji se uključio direktno u program TV Prve.

On je naveo da je bilo manje demonstranata nego u četvrtak uveče za oko 30 odsto i da ih je bilo između 3.000 i 3.200, ali da je situacija potpuno drugačija.

Apeli nisu uslišeni, rekao je ministar i dodao da je jedan deo demonstranata nasilno pokušao da uđe u Skupštinu, da gađaju kamenicama policajce.

Upozorio je da će svako ko se bavi nasiljem dobiti odgovor države i da su ove scene za svaku osudu i da policija trpi veliko nasilje, ali da reaguje pravovremeno i ispravno.

Kaže i da im "skida kapu dole" i da postuje sve ono što rade, kako izdržavaju teške napade.

Podsetimo, tokom sinoćnjeg protesta uhapšeni su i dva strana državljanina. Jedan muškarac iz Tunisa i jedan iz Velike Britanije. Reč je o Dkhili Samiju, državljaninu Tunisa i Džejmsu Dejvid Makmilana, državljaninu Velike Britanije.

Tokom sinoćnjeg protesta zbog bacanja kamenica, baklji i flaša kako na policiju, tako i na zgradu parlamenta je privedeno više od 70 ljudi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.