TO JE SPISAK LEPIH ŽELJA PRIŠTINE! Palma se razbesneo, nikada ga niste videli u ovom izdanju
Dragan Marković Palma, Foto: Printscreen

OCENIO

TO JE SPISAK LEPIH ŽELJA PRIŠTINE! Palma se razbesneo, nikada ga niste videli u ovom izdanju

Marković je ocenio da je "predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpuno u pravu kada je rekao da je svaki razgovor potpuno besmislen ako su ti zahtevi smisao svega", navodi se u saopštenju

Objavljeno:

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da je današnjim spiskom lepih želja Priština poručila i Parizu, i Berlinu, i Briselu, i Vašingtonu da za njih ne važi ni Briselski sporazum, ni Rezolucija 1244.

Marković je ocenio da je "predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpuno u pravu kada je rekao da je svaki razgovor potpuno besmislen ako su ti zahtevi smisao svega", navodi se u saopštenju.

"Ono što je za nas važno je da li su to zahtevi samo Prištine ili su autori tih zahteva u Briselu, Berlinu, Vašingtonu ili Parizu. Da li se na ovaj način stornira potpisani sporazum u Briselu, sa tekstom koji je nametnula Evropska unija", upitao je Marković.

On je naveo da sada više niko ne spominje potpisani Briselski sporazum, ni Zajednicu srpskih opština, već organizuju sastanak, na kome su dali nov tekst kosovskim Albancima, da kosovski Albanci dodaju neke nove zahteve koji nigde ne stoje, ni u Briselskom sporazumu, ni u Rezoluciji 1244.

Marković je istakao da je siguran da će rukovodstvo Srbije doneti odluku koja neće štetiti građanima Srbije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.