VUČIĆ OTVORENO O HRVATIMA: Neki žele propast svakom ko uspešno vodi Srbiju
Vučić:Neki u HR žele propast svakom ko uspešno vodi Srbiju, Foto: Nemanja Nikolić

PROKOMENTARISAO

VUČIĆ OTVORENO O HRVATIMA: Neki žele propast svakom ko uspešno vodi Srbiju

Dodao je da je zadovoljan kada se u Hrvatskoj raduju i kada veruju u srpsku nesreću

Objavljeno:

Svakome ko na uspešan način vodi Srbiju, neki u Hrvatskoj žele propast, prokomentarisao je predsednik Aleksandar Vučić konstataciju novinara da su protesti prethodnih dana u Srbiji glavna tema u Hrvatskoj i tamošnjim medijima, koji pišu i da vojska navodno nije poslušala naređenja u vezi sa protestom.

"Svakome ko na uspešan način vodi Srbiju, oni će da žele propast. Kako je vojska odbila poslušnost...? To su izmišljotine o upotrebi 63. ili 72. padobranske brigade. Nikada ih nećemo upotrebiti u bilo kakvim unutrašnjim nemirima, niti je to bilo kome padalo na pamet", rekao je Vučić novinarima u Parizu.

"Neka se oni raduju", naveo je Vučić i dodao da je zadovoljan kada se u Hrvatskoj raduju i kada veruju u srpsku nesreću, jer mu je onda, kaže, jasno da imaju mnogo problema sa snagom Srbije i da ne mogu da podnesu uspehe Srbije koji su veći od njihovih.

"Ako imate -10 ekonomski rast, a Srbija 0, minus jedan ili minus dva, a što da ne mrzite Vučića, što da ne navijate za sve, i za one koji otvoreno kažu da su Hitlerovi sledbenici, i to ne kriju, nego se hvale time..? Za svakoga će da navijaju samo da bi se Srbija srušila i to nije tajna, to se vidi svaki dan", rekao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.