Borko Stefanović: Vesić opravdava prebijanje Beograđana
Borko Stefanović, Foto: Marina Lopicic

U KLINČU

Borko Stefanović: Vesić opravdava prebijanje Beograđana

Stefanović je naveo da se Vesić dajući izjave za medije "pojavio u društvu Dragomira Petronijevića, kuma i partnera Aleksandra Koluvije koji je uhapšen zbog proizvodnje droge na plantaži 'Jovanjica' zbog čega je uhapšeno više pripadnika BIA i MUP"

Objavljeno:

Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović izjavio je danas da je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić "pokušao da opravda brutalno prebijanje Beograđana od strane policajaca i organizovanih huligana", na protestima koji su protiv režima održani u utorak i sredu, saopšteno je iz SSP.

Stefanović je naveo da se Vesić dajući izjave za medije "pojavio u društvu Dragomira Petronijevića, kuma i partnera Aleksandra Koluvije koji je uhapšen zbog proizvodnje droge na plantaži 'Jovanjica' zbog čega je uhapšeno više pripadnika BIA i MUP".

"Petronijević je inače član Glavnog i Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) i uz Luku Petrovića je najbliži saradnik brata predsednika SNS Andreja Vučića i prvog batinaša SNS Zorana Milojevića Zelje. Oni su odgovorni za maltretiranje ljudi širom Srbije", kazao je Stefanović.

On je naveo da "tog maltretiranja nisu poštedjeni ni članovi njihove stranke o čemu postoje svedočanstva ;odbornika SNS u opštini Medvedja".

"I zato danas Vesića koji pokušava da beogradski odbor SNS preotme od Nebojše Stefanovića pitam: Da li je Petronijević i dalje član Gradskog veća bez obzira na svoje veze sa Koluvijom koji je uhapšen zbog proizvodnje droge?", kazao je Stefanović a navodi se u saopštenju.

Stefanović je Vesića javno pitao i "da li je Petronijević i dalje član Glavnog i izvršnog odbora SNS bez obzira na to što je Koluviji omogućio da bude deo državne privredne delegacije u Rusiji, i da li je on povezan i sa ljudima koji su sinoć napadali gradjane i policiju na ulicama Beograda".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.