VUČIĆ JASAN: Ne popuštam pod pritiscima da bih sačuvao političku kožu
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, Foto: EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

JASAN JE

VUČIĆ JASAN: Ne popuštam pod pritiscima da bih sačuvao političku kožu

Istakao je da je on ispred zgrade Predsedništva imao hiljade demonstracija i dodao da se ni tada nije sklanjao, već da im je istinu govorio u lice

Objavljeno:

Pitanje da li sinoćnja reakcija građana ima udela u neuvođenju policijskog časa za vikend je pitanje za premijerku Anu Brnabić i ministra zdravlja Zlatibora Lončara, koji smatraju da se mogu uvesti restriktivne mere za sprečavanje širenja korona virusa, a da to nije policijski sat, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić.

"Neka moji prijatelji objasne zašto misle da možemo bez policijskog sata da postignemo dobre rezultate...Nadam se da su u pravu i čestitaću im na tome", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara.

Ponovio je da je on bio spreman da se policijski čas uvede od petka do ponedeljka, ne samo u Beogradu, već u čitavoj zemlji, jer je, kako kaže, uveren da je ta mera spasonosna za Srbiju u sprečavaju širenja virusa.

"Neću da popustim pod vašim medijskih pritiscima i silnim lažima koje slušam o tome kako nekome otac nije bio na respiratoru, lažnoj poljoprivrednika Robiju, do toga da je policija kriva... Neću da popuštam ni pred kim zbog toga što bi trebalo da sačuvam svoju političku kožu", rekao je Vučić.

Istakao je da je on ispred zgrade Predsedništva imao hiljade demonstracija i dodao da se ni tada nije sklanjao, već da im je istinu govorio u lice.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.