VUČIĆ: Neće biti policijskog časa za vikend! Ja sam protiv toga!
Foto: Nemanja Nikolić

konferencija za medije

VUČIĆ: Neće biti policijskog časa za vikend! Ja sam protiv toga!

Predsednik Srbije kaže da će Vlada i Krizni štab najverovatnije u četvrtak doneti drugačije rigorozne mere od predloženog policijskog časa tokom celog vikenda

Objavljeno: 15:38h

Aleksandar Vučić je na konferenciji za medije u sredu poručio da najverovatnije neće biti policijskog časa tokom vikenda koji je najavio dan ranije.

U obraćanju javnosti predsednik Srbije je poručio da krizni štab i Ana Brnabić i Zlatibor Lončar imaju predlog da se pooštre mere, ali da se ne uvede policijski čas od petka do ponedeljka ujutru.

- Mi smo danas imali teške razgovore. Oni sutra imaju taj štab na kome će doneti mere za petak, subotu i nedelju. Svakako će biti pooštravanja mera za Beograd. Ja sam smatrao i ja to ne krijem, imajući u vidu situaciju s kojom se suočavamo, mi više nemamo nijedno mesto u bolnici, otvaramo nove bolnice za Covid. Ja sam smatrao i mislim da sam bio u pravu, želeo sam da, jer bez vanrednog stanja ne možete da uvodite zabranu kretanja, međutim, kako vidim i Krizni štab i Ana i Lončar misle da postoji još jedna šansa da se nešto napravi i zato će oni verovatno sutra doneti odluku da se mere pooštre, ali neće biti policijskog časa. Ja sam protiv toga i smatram da jedini spas i jedino rešenje za našu zemlju je da idemo u zabranu kretanja. To bi nam značilo brzo ozdravljenje. Ovako se plašim da idemo na ruku svima koji žele da se dodvore narodu, a koji u stvari suštinski neće doneti brzo ozdravljenje i sporije zaražavanje nacije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.