NJIH DVOJICA SU INSPIRATORI PROTESTA: Vesić optužuje!
Goran Vesić, Foto: Printscreen/TV Pink

izneo svoje mišljenje

NJIH DVOJICA SU INSPIRATORI PROTESTA: Vesić optužuje!

"Đorđević danas u Srbiji nastavlja da radi svoj prljavi posao", prokomentarisao je Vesić odgovor Đorđevića na njegovu raniju izjavu da su Đorđević i vladika Grigorije inspiratori sinoćnjeg protesta

Objavljeno:

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić kaže da nije iznenađen što Mlađan Đorđević, bliski saradnik Dragana Đilasa, opravdava nasilje tokom protesta ispred Narode skupštine i ponovio je tvrdnju da su Đorđević i vladika Grigorije inspiratori tog protesta.

Vesić je u saopštenju naveo da je Đorđević "mozak nasilja" koje se događa na srpskoj političkoj sceni, "eksponent" ruskih političkih snaga koje prezire predsednik Rusije Vladimir Putin i jedan od najzaslužnijih za nezvisnost Crne Gore.

"Đorđević danas u Srbiji nastavlja da radi svoj prljavi posao", prokomentarisao je Vesić odgovor Đorđevića na njegovu raniju izjavu da su Đorđević i vladika Grigorije inspiratori sinoćnjeg protesta.

Kako su preneli pojedini mediji, Đorđević je na te Vesićeve navode uzvratio tvrdnjom da je za eskalaciju nasilja na sinoćenjem protestu odgovorna sadašnja vlast i da je to bio, tvrdi, protest običnog naroda, bez bilo kakve organizacije i bilo čijeg poziva.

Vesić na to kaže da mu je najsmešnije kada Djorđević narodom naziva huligane koji su juče uništavali Beograd i pita: "Da li je narod i Ranko Crni Đurišić, više puta osuđivan za ubistva u Crnoj Gori koga je sinoć Đorđević doveo u Beograd da preti srpskoj policiji i uništava Beograd? Jer to srpski narod, bolesni jezuitu"? Vesić smatra da je Đorđević opasan po živote drugih ljudi i da "šalje druge da prolivaju krv za njega, dok sedi udobno zavaljen u fotelju svog stana".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.