NEMA AMBASADORA DA IH SPASI, NAROD JE ODLUČIO: Vučić o izborima u Šapcu
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

ODBRUSIO IM

NEMA AMBASADORA DA IH SPASI, NAROD JE ODLUČIO: Vučić o izborima u Šapcu

Vučić je, upitan za stanje u Šapcu rekao da su uveli vanrednu situaciju da bi opstali još 7, 10 dana na vlasti, nadajući se da će se desiti neko svetsko čudo, da će ih spasiti neki ambasador

Objavljeno:

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić rekao je danas da vlasti u Šapcu odlažu priznanje poraza na izborima, jer se nadaju da će ih spasiti neki ambasador, ali dodaje da toga neće biti, jer je narod odlučio.

Kada izgubite sa 12.000 glasova niste u stanju da prihvatite gubitak. Dušan Petrović, Nebojša Zelenović ni posle 25 godina na vlasti kada izgube sa 12.000 glasova ne mogu da predaju vlast, jer moraju da prikriju svoj lopovluk, kazao je on.

Vučić je, upitan za stanje u Šapcu rekao da su uveli vanrednu situaciju da bi opstali još 7, 10 dana na vlasti, nadajući se da će se desiti neko svetsko čudo, da će ih spasiti neki ambasador.

Nema tog ambasadora koji može da ih spasi, narod je odlučio, podvukao je on.

Vučić je ukazao da dosadašnje vlasti u Ssapcu imaju većinu u GIK, da su prethodno rekli da je sve bilo u redu na izborima, jer su verovali u sopstvene laži da su dobro prošli na glasanju.

Kada su videli rezultate onda su rekli da je bilo nepravilnosti, da nije bilo voska na kovertama, a oni taj vosak nisu doneli. Kako vas nije stid?, upitao je Vučić šabačke vlasti.

Ukazao je da nema spasa da mogu da dalje prikriju svoj krminal.

Što se vanredne situacije u Šapcu tiče i tvrdnji da navodno nemaju testova rekao je da u tom gradu imaju sve tri vrste testova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.