VJERICI RADETI SE JUTROS U BEOGRADU DESILO NEŠTO JEZIVO: Radikalka podelila svoju priču sa svima!
Vjerica Radeta o poštovanju mera, Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

KRITIKA

VJERICI RADETI SE JUTROS U BEOGRADU DESILO NEŠTO JEZIVO: Radikalka podelila svoju priču sa svima!

Upravo o ovoj grupi "neposlušnih građana" na svom tviter nalogu piše i narodna poslanica Srpske Radikane stranke, Vjerica Radeta.

Objavljeno:

Epidemiološka situacija u Srbiji je sve gora, a Beograd je prema rečima stručnjaka, postao novo žarište korona virusa. Zbog ovakvog stanja Vlada Srbije usvojila je nove mere kako bi se sprečio Italijanski scenario.

Pravila koja građani moraju da poštuju ne razlikuje se mnog od mera koje su bile aktuelna tokom vanrednog stanja. Nošenje maski i socijalna distanca su samo jedna u nizu preporučenih mera. Iako je većina ljudi ozbiljno shvatila sve preporuke, postoje ipak oni koje ni finansijske kazne ne mogu da nateraju da poštuju propise. Upravo o ovoj grupi "neposlušnih građana" na svom tviter nalogu piše i narodna poslanica Srpske Radikane stranke, Vjerica Radeta.

Mnogi pratioci su pozdravili Radetu i podržali njenu kritiku nesavesnim građanima,. Neki su čak potvrdili da su bili očevici sličnih sitiacija na beogradskim ulicama.

Iako je poslanica Radikala, Vjerica Radeta, imala žučnu raspravu sa predstavnicima vladajući stranke s početkom ove godine u Skupštini i bila na ivici fizičkog sukoba sa ministarkom Zoranom Mihajlović oko Zakona o planiranju i izgradnji, izgleda da je ovog puta saglasna sa novim propisima koje je država propisala.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.