OTKRIVENO ŠTA ZNAČI NEDELJU DANA NEPOJAVLJIVANJA VUČIĆA! Suzana Vasiljević je rekla SVE
Aleksandar Vučić, Foto: Dado Đilas

ISTINA

OTKRIVENO ŠTA ZNAČI NEDELJU DANA NEPOJAVLJIVANJA VUČIĆA! Suzana Vasiljević je rekla SVE

Savetnica je odgovarala na pitanja

Objavljeno: 08:52h

Suzana Vasijević je gost Jutarnjeg programa na Prvoj televiziji, gde govori o gorućim temama i zašto predsednika Vučića nema nedelju dana.

- Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić se nalazio tamo gde se i uvek nalazi, na relaciji Predsedništvo, vila Bokeljka, kao što znate bili smo u Briselu, a onda je put za Ameriku odložen, jer je prištinska strana otkazala posetu, a onda je otkazan i put za Sloveniju, ovih nedelju dana nepojavljivanja predsednika ne znače ništa, Vučić nije stigao ni da sumira rezultate izbora i da pokrene pregovore, rekla je Suzana Vasiljević na Prvoj televiziji.

Italijanski scenario u Srbiji?

- Politička priča je pokrenula ovaj scenario. Glavna greška je Ministarstva zdravlja i lokalne samouprave što nisu na vreme obavestili javnost o broju zaraženih. Svako ko je otišao u Novi Pazar, zna šta je dostavljeno tamo od medicinske opreme. Predsednik Vučić je odneo u aprilu respiratore kao što znate, neverovatna je priča da tamo nema medicinske opreme. Situacija je shvaćena zdravo za gotovo, ljudi se kasno javljaju sa simptomima, trebalo je celu bolnicu staviti u Kovid bolnicu, istakla je predsednikova savetnica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.