RECITE ŠTA VAM TO NEDOSTAJE? U NOVOM PAZARU SE NALAZI NAJMODERNIJA OPREMA U BOLNICAMA! Vučić o zvižducima
Aleksandar Vučić, Foto: peinracreen

JASAN

RECITE ŠTA VAM TO NEDOSTAJE? U NOVOM PAZARU SE NALAZI NAJMODERNIJA OPREMA U BOLNICAMA! Vučić o zvižducima

O svemu!

Objavljeno: 11:35h

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uključio se u program RTV Pink gde će govoriti o aktuelnim temama u Srbiji.

Predsednik Vučić se na početku razgovora osvrnuo na epidemiološku situaciju u Novom Pazaru i istakao da u bolnici u tom gradu ima dovoljno opreme.

“Moralo je ranije da reaguje Ministarstvo zdravlja i sa pojavom novozaraženih proglasi bolnicu u Novom Pazaru kovid bolnicom, kao i da objavi da je nabavka limenih kovčega uobičajena procedura, a ne da dozvoli da se takva informacija pojavi u javnosti i da prostora za širenje dezinformacija”, rekao je predsednik Srbije.

- Potrudio sam se da prikupim podatke i jasno je da u Novom Pazaru u bolnici imaju najmoderniju opremu. To da tamo ima 3 respiratora su notorne laži. Svi respiratori rade, mi smo ih odneli, i trenutno tamo ima 3 lica na respiratorima. Ima tu i deo krivice sistema, moralo je više empatije i pažnje da se posveti novozaraženim pacijentima, to je trebalo ranije da postane Kovid bolnica. Svi su umorni, ovo traje 4 meseca. Tamo ništa ne nedostaje, u Pazaru ima svega, i svi su učestvovali u tom političkom mitngu osim Rasima Ljajića, dodao je Vučić dodavši da neće da prizna optužbe.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.