KONAČNO SE OGLASIO MIŠA MAĐAR VACIĆ: Danima ga nije bilo, a sad ima važnu poruku za sve Srbe (VIDEO)
Danima je bio nedostupan, Foto: Printscreen/Twitter

DAN POBEDE I SLAVE

KONAČNO SE OGLASIO MIŠA MAĐAR VACIĆ: Danima ga nije bilo, a sad ima važnu poruku za sve Srbe (VIDEO)

Ljudima su povezanost Miše Vacića i Mađarske još uvek nepresušni izvor inspiracije

Objavljeno:

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) je na proteklim parlamentarnim izborima osvojio čak 1.265 glasova usred Vranja, odnosno sela Neradovac, udaljenog više od 500 kilometara od rukovodstva SVM u Subotici.

Na taj način je ova manjinska stranka ostvarila treći po redu rezultat na parlamentarnim izborima u Vranju.

Bez dileme, sve ukazuje na jedno - na vezu sa ekstremistima iz Srpske desnice i njihovim šefom Mišom Vacićem. Naime, oni su učestvovali na lokalnim izborima u Vranju i na tom listiću su bili pod rednim brojem 4 - pod kojim je SVM bio na listiću za parlametarne izbore.

Tako je ceo Neradovac pohrlio da zaokruži Mišu Vacića i njegove partijske drugare na lokalnim izborima. Da li su se birači pritom zbunili, pa su slučajno zaokružili i SVM na drugom listiću, ili im je Vacić sugerisao da u nedelju za svaki slučaj zaokružuju broj 4 gde god ga ugledaju, ostaće nepoznanica do daljnjeg.

foto: Nebojša Mandić, Profimedia

Od Miše Vacića ni deset dana kasnije nema odgovora na pitanje koje interesuje celu Srbiju. Mobilni telefon mu je danima isključen, tako da je pozadina svega još uvek nejasna.

Lider Srpske desnice se konačno oglasio, i taman kad su se ljudi konačno zainteresovali za ono što ima da kaže, nastupilo je razočarenje.

Javio se samo da čestita, kako kaže, najveći nacionalni praznik, Vidovdan.

Vidovdan je dan časti, pobede i slave. Žrtva Lazara i kosovskih junaka zauvek nas podseća da moramo da se borimo i sačuvamo celovitost naše Srbije i da budemo složni i jedinstveni u tome.

Vidovdan je duhovni barjak Srbije. Snagu za nove pobede možemo naći samo u herojskoj prošlosti koju su nam u amanet ostavili naši slavni preci.

Svim Srbima želim srećan najveći nacionalni praznik - naš Vidovdan!

Naravno, ljudima su povezanost Miše Vacića i Mađarske još uvek nepresušni izvor inspiracije, pa tako traže mađarske titlove.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.