IZBORI NISU KRIVI ZA POVEĆANJE BROJA OBOLELIH: Darija Kisić o pogoršanju situacije u Srbiji!
Foto: Printscreen, TV Pink

evo šta kaže

IZBORI NISU KRIVI ZA POVEĆANJE BROJA OBOLELIH: Darija Kisić o pogoršanju situacije u Srbiji!

Ona nema dilemu...

Objavljeno:

Doktorka Darija Kisić Tepavčić gostujući u emisiji Hit Tvit na početku emisije rekla je da je Krizni štab i lekari radili svoj posao i da je koronavirus globalni problem, kao i da su sve oči uprte uvek u ljude koji daju informacije o tome.

“Bila je neminovnost da se takvi ljudi nađu u vrtlogu raznih priča. To za nas predstavlja novu situaciju, u kojoj mnogi ne znaju da se snalaze. Međutim, trudimo se da ne razmišljamo o tome. Imamo mnogo posla”, rekla je Kisić Tepavčević.

Kisić Tepavčević je naglasila da nedavno održani izbori nisu krivi za povećanje broja obolelih od koronavirusa, i dodala da su preduzete sve mere predostrožnosti, kao da izlazak na izbore ne predstavlja veći rizik od odlaska u prodavnicu, a tek ne od javnog prevoza.

“Vidimo da imamo svuda u Evropi povećanje broja obolelih. Meni je bitno da su se taj dan poštovale sve mere prevencije. To dovođenje u uzročno posledičnu povezanost događaja koji bi svakako sami od sebe usledili, ne može da bude zasnovano na objektivnim dokazima”, rekla je Kisić Tepavčević i dodala da je dokazano da se glas građana ne dobija spotovima i pričama, već, kako kaže, rezultatima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.