PREDSEDNIK VUČIĆ OTKRIVA KARTE: Ako Tramp pobedi na izborima, to za Srbiju znači samo jednu stvar!
Foto: Dado Đilas

Kreće uskoro kurir TV

PREDSEDNIK VUČIĆ OTKRIVA KARTE: Ako Tramp pobedi na izborima, to za Srbiju znači samo jednu stvar!

Ekipa Kurira provela je s njim jedan dan i uverila se iz prve ruke kako zaista izgleda život šefa države

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima imidž čoveka koji ustaje u cik zore, 24 sata je posvećen poslu, svuda stiže, ima odgovor na sve teme. S druge strane, često mu se spočitava da ga je u javnosti previše, a neretko se čuju prozivke poput "pa kad ovaj čovek sve stiže".

Ekipa Kurira provela je s njim jedan dan i uverila se iz prve ruke kako zaista izgleda život šefa države. Ekskluzivno smo zavirili u predsednikov privatni život, otkrio nam je kako se priprema za važne državničke susrete, šta mu nedostaje, koji mu je neostvareni san...

Pred sam polazak u Sofiju, ponudio nam je partiju šaha. Poznato je da je odličan šahista (za razliku od nas), pa smo prihvatili izazov, iako smo znali da su nam šanse male. U životu, kao i u šahu, uvek ima taktiku, ali što je još vaćnije - strategiju. Dok igramo, razgovarali smo s predsednikom o aktuelnim, teškim političkim i ekonomskim temama.

foto: Dado Đilas

Kurir: Da li je američka administracija do te mere inertna da zapravo prvi čovek Bele kuće ne igra najbitniju ulogu?

- Prvi put ću ovo da izgovorim. Ukoliko bi se dogodilo da Donald Tramp dobije drugi mandat, ne verujem u velike promene američke politike, ali verujem u male promene u američkoj politici, što bi za Srbiju bilo od ogromnog značaja. Ne mogu da govorim o detaljima jer bih poziciju Srbije učinio lošijom a i jer bih naše američke paartnere doveo u nezavidan položa. Ali verujem da bi nam bila nešto lakša pozicija.

Sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarali smo i o pritiscima na Srbiju, situaciji s koronom, o deci, neostvarenim željama, zbog čega ne spava...

CEO INTERVJU PROČITAJTE U DANAŠNJEM BROJU KURIRA I GLEDAJTE VIDEO INTERVJU NA KURIR TV VEČERAS OD 21 ČAS.

1 / 16 Foto: Dado Đilas

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.