NAJJAČI POLITIČAR U SRBIJI ZARAŽEN KORONAVIRUSOM!
Nihat Biševac, Foto: Beta/Milan Obradović

KO BI REKAO?

NAJJAČI POLITIČAR U SRBIJI ZARAŽEN KORONAVIRUSOM!

Gradonačelnik Biševac se nalazi u kućnoj izolaciji, pod terapijom je i dobrog je opšteg stanja

Objavljeno:

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac pozitivan je na Covid 19.

Kako saznaje Radio televizija Novi Pazar, gradonačelnik Biševac se nalazi u kućnoj izolaciji, pod terapijom je i dobrog je opšteg stanja.

Podsećamo, Nihat Nino Biševac, gradonačelnik Novog Pazara, bio je prvak Srbije u poluteškoj kategoriji a mnogi kažu i da je dobar čovek. Bio bi to i da nije boksovao!

Novopazarci oduvek su voleli boks. Nekoliko njegovih prijatelja ušlo je takođe u boksersku školu, kojom je rukovodio Rahim Beganović. Posle dugog ubeđivanja pošao je sa družinom da se uveri u to kako vrata sale Tehničke škole ne mogu da se zatvore, jer je prepuna dečaka koji žele da uče boks. Svi oni koji su ga nagovarali da krene u školu otišli su, a on je ostao tamo.

U to vreme, Nihat Biševac, bio je merna jedinica za primernog mladića u svakom pogledu. Visok i naučit, uvek je govorio tiho i koračao odmereno. Blagog osmeha i dobroćudnog pogleda.

Mlad sportista treba da bude pametan, izdržljiv, hrabar i plemenit pre svega. Nihat Biševac je sve to, baš sve.

Studirao je ekonomiju u Prištini. Tamo je, takođe, imao želju za poksom, pa je trenirao u BK Priština kod čuvenog Ljaha Nimanija.

Mnogo godina kasnije izabrali su ga za predsednika Sportskog saveza u Pazaru. To je bio i njegov ulazak u politiku. Sada je gradonačelnik grada multietničkog, u stalnoj ekspanziji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / rtvnp)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.