ŠTA SE ONO KOD TRŠIĆA SJAJI? Đilasovom kumu KOKARDA NA GLAVI! (FOTO)
Fotografija Đorđevića sa crnom šubarom i četničkom kokardom na glavi, obučenog u karakterističan gunj, osvanula je samo dan nakon što se pojavio snimak na kojem Sergej Trifunović, lider Pokreta slobodnih građana, u većem društvu peva četničku pesmu, Foto: Privatna arhiva

ISPLIVALA FOTKA

ŠTA SE ONO KOD TRŠIĆA SJAJI? Đilasovom kumu KOKARDA NA GLAVI! (FOTO)

Mlađan Đorđević je bivši savetnik predsednika Srbije Borisa Tadića i dugogodišnji prijatelj lidera SSP Dragana Đilasa. Proruski je orijentisan. Spekulisalo se da bi na predsedničkim izborima 2022. godine mogao da bude jedan od kandidata, ali je te navode odbacio

Objavljeno:

Mlađan Đorđević, jedan od najbližih saradnika Dragana Đilasa i vodeći ideolog njegove Stranke slobode i pravde, snimljen je ovih dana u okolini Tršića sa četničkom šubarom i kokardom na glavi. Đorđević je uslikan u društvu dvojice prijatelja.

Fotografija Đorđevića sa crnom šubarom i četničkom kokardom na glavi, obučenog u karakterističan gunj, osvanula je samo dan nakon što se pojavio snimak na kojem Sergej Trifunović, lider Pokreta slobodnih građana, u većem društvu peva četničku pesmu "Nad Kraljevom živa vatra seva", posvećenu pogibiji dvojice četničkih komandanata generala Draže Mihailovića 1941. godine.

Mlađan Đorđević je bivši savetnik predsednika Srbije Borisa Tadića i dugogodišnji prijatelj lidera SSP Dragana Đilasa. Proruski je orijentisan. Spekulisalo se da bi na predsedničkim izborima 2022. godine mogao da bude jedan od kandidata, ali je te navode odbacio.

Sergej Trifunović je na društvenim mrežama oštro kritikovan zbog pevanja četničkih pesama, a on se pravdao da je po sredi šala.

"Bio sam narkoman, homoseksualac, propali glumac, sad sam četnik. Ok, idemo dalje. U nekom sledećem deljenju ću možda postati vukodlak", napisao je Trifunović na Tviteru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.