OGLASIO SE VUČIĆ SA BITNIM PORUKAMA! Tiču se Kosova, poplava i drugog talasa korone na jesen!
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

sve objasnio

OGLASIO SE VUČIĆ SA BITNIM PORUKAMA! Tiču se Kosova, poplava i drugog talasa korone na jesen!

Vučić je, na kraju posete Moskvi, upitan kada se može očekivati formiranje vlade, pošto RIK treba da objavi konačne rezultate izbora, kazao da svi organi rade svoj posao...

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da se moramo pripremiti za ono što dolazi, za politički dijalog o Kosovu, drugi taklas korona virusa na jesen i ekonomiji, ali ističe da mu je u ovom trenutku prva briga pomoć građanima pogođenim poplavama.

Vučić je, na kraju posete Moskvi, upitan kada se može očekivati formiranje vlade, pošto RIK treba da objavi konačne rezultate izbora, kazao da svi organi rade svoj posao.

„Za mene je važno da u najkraćem roku pomognemo ljudima pogođenim poplavama, kao što je to slučaj u Kosjeriću, Ljuboviji i drugim mestima“, objasnio je on.

Vučić je ukazao da je važno da se država pripremi za jesen za mogući novi talas korona virusa.

„Imamo značajan broj zaraženih sada, ali je virus manje opasan. Prave muke nas očekuju tada. Time treba da se bavimo“, podvukao je on.

Rekao je da je važno posvetiti se i drugim ključnim pitanjima, kao što je jačanje ekonomije, što je, kaže, na agendi posle predstojećih poseta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.