Napredni stručnjak: Novi zamenik gradonačelnika Novog Sada završio je srednju školu u 23. godini!
Foto: Zorana Jevtić

Smehotres na sns način

Napredni stručnjak: Novi zamenik gradonačelnika Novog Sada završio je srednju školu u 23. godini!

Srđan Kružević (1977) je prema zvaničnoj biografiji u 23. godini završio Srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu, a 2012. je postao diplomirani ekonomista na Privrednoj akademiji u Novom Sadu
Objavljeno: 15:43h

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je nakon reizbora promenio i deo članova Gradskog veća, tako da se sada u Gradskoj kući nalazi šest novih većnika.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Skoro svi novi članovi su se našli u sastavu novog Veća, a na osnovu dogovora oko podele funkcija među političkim partijama koje čine vlast u Novom Sadu.

Najkonkretniji primeri su Srđan Kružević koji je potpredsednik Jedinstvene Srbije i koji je postao zamenik gradonačelnika, te Aleksandar Kravić koji je predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine i koji će biti Član gradskog veća zadužen za saobraćaj.

foto: Dragan Gojić

Srđan Kružević (1977) je prema zvaničnoj biografiji u 23. godini završio Srednju elektrotehničku školu u Novom Sadu, a 2012. je postao diplomirani ekonomista na Privrednoj akademiji u Novom Sadu.

U biografiji se navodi da je prvo bio privatni preduzetnik od 2003. do 2006. godine, a od 2009. do 2012. godine je bio menadžer u "Promont group", nakon čega postaje direktor Elektrovojvodine gde je ostao do 2014. godine. Poslednje dve godine je savetnik direktora u Srbijigasu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.