PRED SRBIJOM JE TEŽAK PERIOD, JEDAN OD NAJTEŽIH! Vučić zabrinut posle sastanka s Lavrovim
Aleksandar Vučić, Foto: AP

oglasio se

PRED SRBIJOM JE TEŽAK PERIOD, JEDAN OD NAJTEŽIH! Vučić zabrinut posle sastanka s Lavrovim

Vučić je najavio da za nekoliko dana putuje u Moskvu gde će se sastati sa predsednikom Vladimirom Putinom

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je posle susreta sa šefom ruske diplomatije Sergejem Lavrovim, da Srbiju čekaju veoma teška vremena, odnosno najteža od kad je Kosovo jednostrano proglasilo nezavisnost.Vučić je rekao da je posle ocena ruske federacije koje je danas čuo, dodatno zabrinut kada je reč o planovima za rešenje problema Kosova.

"Težak period je pred nama u kojem ćemo se suočiti sa velikim pritiscima da bi se ostvarili planovi koje nismo dobili, ali na osnovu ocena ruskih prijatelja čini se da moramo biti obazrivi u praćenju svake ideje koja nam se bude predstavljala", rekao je Vučić.

foto: Ana Paunković

"Teška, teška, teška vremena su pred nama i moramo da budemo ujedinjeni jer samo tako ćemo moći da zaštitimo svoje interese. Čekaju nas najteža vremena u poslednjih 12 godina, najteže od proglašenja nezavisnosti Kosova i priznanja više od 90 zemalja", rekao je predsednik Srbije i dodao da je "važno da razumemo svoju poziciju i da budemo dovoljno snažni da odbacimo ultimatume".

Vučić je najavio da za nekoliko dana putuje u Moskvu gde će se sastati sa predsednikom Vladimirom Putinom, a odmah posle izbora srpska delegacija otputovaće na razgovore u Vašington.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.