Cirkus u skupštinskom Odboru: Pogledajte kako je Šešelj napao Bečića i napustio sednicu! (VIDEO)
Foto: Beta / Miloš Miškov

Kao deca u parku

Cirkus u skupštinskom Odboru: Pogledajte kako je Šešelj napao Bečića i napustio sednicu! (VIDEO)

Celokupna sednica protekla je u napetoj atmosferi, a nakon jednog sata rada, predsedavajući, inače najstariji član, lider SRS-a Vojislav Šešelj, u jednom trenutku je demonstrativno prekinuo zasedanje
Objavljeno: 12:51h

Jučerašnja konstitutivna sednica Odbora za kontrolu bezbedenosnih službi, na kojoj je poslanik SNS-a Igor Bečić izabran za predsednika, ličila je na pijačnu raspravu iliti cirkusku predstavu, koju su na kraju napustili gotovo svi akteri koji su je i začinili, a pre svih Šešelj, koji je prosto pobegao nakon tvrdnji da je Bečić kriminalac.

Celokupna sednica protekla je u napetoj atmosferi, a nakon jednog sata rada, predsedavajući, inače najstariji član, lider SRS-a Vojislav Šešelj, u jednom trenutku je demonstrativno prekinuo zasedanje i zatražio da službe bezbednosti dostave podatke o Bečiću, koji je, kako kaže, upleten u razne kriminalne afere.

- Službe to mogu sutra, prekrustra doneti, što pre, to bolje, a kad službe dostave, nastavićemo ovu sednicu odbora. Do tada ne postoje uslovi za rad. Ako službe dostave izvešaj u kojem opovrgavaju te afere, ja ću staviti stvar na glasanje - rekao je Šešelj, koji je, kako su primetili prisutni, želeo poput Dragoljuba Mićunovića da što duže drži palicu, odnosno bude predsedavajući.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.