Pekar, lekar, apotekar: Ovo su hit zanimanja srpskih političara, dok nisu postali slavni! (FOTO)
Foto: Reuter/Stock/Stefan Jokić

nosili gajbice, radili svašta !

Pekar, lekar, apotekar: Ovo su hit zanimanja srpskih političara, dok nisu postali slavni! (FOTO)

Podsećamo vas na neka od zanimanja političara koji u 2016. godini "vedre i oblače" Srbijom. Bilo da su u poziciji ili opoziciji, imaju dosta zajedničkih karakteristika
Objavljeno:

Postati političar ili direktor javnog preduzeća u Srbiji, sigurno je najunosnije zanimanje u našoj zemlji. U trci za fotelje sve su češće zato i pripadnici profesija koje bi malo ko spojio sa političkom delatnošću: glumci, sportisti, novinari, pevači… Razlog su svakako izuzetno visoka primanja.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Oni, koji već godinama, a pojedini i decenijama rade sve da "donesu prosperitet" ovoj napaćenoj zemlji, zarađuju od nekoliko hiljada, do nekoliko desetina hiljada evra mesečno, ne računajući njihove "prinadležnosti". U zemlji, u kojoj je, barem na papiru prosek plate oko 400 evra, biti političar je ravno ostvarenju sna.

Zato vas i podsećamo na neka od ranijih zanimanja političara koji u 2016. godini "vedre i oblače" Srbijom. Bilo oni u poziciji, ili opoziciji, imaju dosta zajedničkih karakteristika.

Tomislav Nikolić - Javno komunalno preduzeće "Gradska groblja" Kragujevac

foto: Beta / Milan Obradović

Predsednik Srbije je Tehničku školu, građevinski smer, završio je u Kragujevcu. Zaposlio se 1971. u Građevinskom preduzeću "Žegrap“ gde je radio do 1978. kada prelazi u firmu "22. decembar“. Bio je i tehnički direktor Komunalnog preduzeća u Kragujevcu. Studirao je na Pravnom fakultetu u Kragujevcu, ali je studije prekinuo i zaposlio se. Kasnije je završio Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.