RADULE ZA 4 GODINE ZARADIO 2.160.000 EVRA, A RAČUN JE KONTROLISAO SA ŽENOM? Opasne optužbe na račun predsednika DJB
Saša Radulović, Foto: Printscreen

NIJE ZA ŠALU

RADULE ZA 4 GODINE ZARADIO 2.160.000 EVRA, A RAČUN JE KONTROLISAO SA ŽENOM? Opasne optužbe na račun predsednika DJB

U pokretu Dosta je bilo, uprkos našim brojnim insistiranjima, pozivima, porukama i mejlovima, do objavljivanja ovog teksta nisu poslali odgovor

Objavljeno:

Predsednik Dosta je bilo, Saša Radulović doživeo je peh nakon što su mu oborene tri liste za lokalne izbore. Ipak, on je i dalje u izbornoj trci.

Radulović je ovu informaciju objavio na Tviteru, a zatim je obavestio javnost na kojim lokalnim izborima će njegova izborna lista da učestvuje.

- Na lokalnim izborima izlazimo u: Nišu, Zrenjaninu, Požarevcu, Čukarici, Voždovcu, Paliluli, Zemunu. Tu su razumeli čemu služe navodnici. U NS i Pančevu je SNS i sa njima Upravni sud odlučio da je u sporazumu moralo da piše SUVERENISTI, a ne "SUVERENISTI", napisao je vidno iznerviran Radulović.

Ipak, Radulović se opet našao u žiži interesovanja, i to nakon što se pojavila informacija da je za četiri godine koliko je boravio u Skupštini, dobio iz budžeta oko 2.160.000 evra na svoj lični račun, nad kojim niko drugi (osim njega i njegove žene) nema uvid ni kontrolu.

- Saša Radulović svakog meseca prisvaja novac koji DJB dobija iz budžeta na ime 16 poslaničkih mesta. Zbog lošeg vođenja, Radulović je smenjen sa čela DJB, ali je zadržao kontrolu nad novcem. Zbog načina korišćenja ovih para@NeKorupciji je podnela izveštaj tužilaštvu, stoji na Tviteru.

Naš portal pokušao je u nekoliko navrata da dođe do Saše Radulovića kako bi potvrdio ili opovrgao ovakve navode, ali do objavljivanja teksta nismo dobili odgovor.

U pokretu Dosta je bilo, uprkos našim brojnim insistiranjima, pozivima, porukama i mejlovima, do objavljivanja ovog teksta nisu poslali odgovor.

Naš portal pokušavao je da dođe do Saše Radulovića i Hane Adrović, koji takođe nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.