OVO JE DOBAR PRIMER REALIZACIJE VELIKIH PROJEKATA! Vučević saopštio dobre vesti
Miloš Vučević, Foto: Grad Novi Sad

USPEH

OVO JE DOBAR PRIMER REALIZACIJE VELIKIH PROJEKATA! Vučević saopštio dobre vesti

- Radili smo zajedno sa Pokrajinskom vladom, i ovo je još jedan primer kako možemo da realizujemo velike infrastrukturne projekte, rekao je Vučević

Objavljeno:

- Danas smo završili radove na Bulevaru Jovana Dučića, saobraćajnica je produžena prema Veterniku za 300 metara, u pravcu Ulice Dragoslava Srejovića, tako da je otvoren novi zapadni ulaz u grad, pa će biti manji pritisak na magistralnom putu prema Bačkoj Palanci - naglasio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević tokom obilaska tog lokaliteta zajendo sa predsednikom Pokrajinske vlade Igorom Mirovićem.

foto: Grad Novi Sad

- Radili smo zajedno sa Pokrajinskom vladom, i ovo je još jedan primer kako možemo da realizujemo velike infrastrukturne projekte. Ukupno sa rešavanjem imovinsko-pravnih odnosa, ovaj posao koštao je 300 miliona dinara, a od toga, pola je izdvojila Pokrajina. Ovde u blizini niču objekti koje Grad zida, a stanovi će biti ponuđeni socijalno ugroženim kategorijama stanovništva pod povoljnijim uslovima. Pored je planirana parkovska površina, a čekaju nas radovi na Somborskoj rampi, da obezbedimo jače vodosanbdevanje za građane. Takođe, planirano je probijanje Ulice Dragoslava Srejovića koja treba da postane bulevar, te da Veterničani budu još bliži gradu – istakao je Miloš Vučević i dodao da je Grad samostalno i udruženo sa Republikom i Pokrajinom, u četiri bulevara uložio 2 milijarde i 200 miliona dinara.

1 / 9 Foto: Grad Novi Sad

Igor Mirović rekao je da je saradnja Pokrajine i Grada Novog Sada najbolja od kako funkcionišu dve administracije, jer su svi planirani zajendički projekti završeni, a bilo ih je mnogo više u odnosu na sve druge periode.

- Završeni su Žeželjev most, zgrada Radio-televizije Vojvodine, Naučno-tehnološki park, Grad privodi kraju izgradnju nove zgrade Muzičke i Baletske škole, završena je centralna kuhinja PU ''Radosno detinjstvo'', uredili smo Kampus, i sada se okrećemo planovima za budućnost. Hoćemo da se što bolje pripremimo sa velikim, višestruko značajnim projektima za nacionalni Program Srbija 2025, kao što su izgradnja Fruškogorskog koridora, novog mosta u produžetku Bulevara Evropa i drugi – kazao je Mirović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.