Premijer Vučić odlučio: Nema referenduma, cela Srbija je za EU! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

nema cile-mile!

Premijer Vučić odlučio: Nema referenduma, cela Srbija je za EU! (FOTO)

On je dodao i da u našoj zemlji ima mnogo glupih i opasnih ideja
Objavljeno: 19:17h

Uprkos svim problemima sa kojima se suočava Evropska unija, Srbija je i dalje na proevropskom kursu, mada smo veoma razočarani odlukom da, za razliku od Turske i Crne Gore, ne možemo da otvorimo pregovore o novim poglavljima, izjavio je mandatar za sastav nove Vlade Aleksandar Vučić za nemački "Bild am zontag".

foto: Nenad Orević

Na konstataciju novinarke da postoje izveštaji da predsednik Rusije Vladimir Putin koristi svoj uticaj kako bi u Srbiji bio održan referendum o pristupanju Srbije EU, Vučić je rekao da o tome ne zna ništa, ali je tačno da to otvoreno traže neke naše stranke.

foto: Fonet

Moj odgovor na to je veoma jasan: Neće biti referenduma bez obzira koliko postoji incijativa da on bude održan, rekao je Vučić.

foto: Fonet

Sa tom porukom smo osvojili apsolutnu većinu i sada ćemo učiniti sve što je moguće da ostvarimo taj cilj. Ako to ne bismo uradili, Srbija bi se našla na pogrešnom putu, kazao je Vučić.

Dodao je da "u zemlji ima mnogo glupih i opasnih ideja" i upozorio da bi kriza u Srbiji prouzrokovala krizu u regionu, što bi onda moglo da dovede do obnavljanja starih sukoba.

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.