TAČNO U PODNE SE ZASEDA! Sutra će biti doneta važna odluka
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

bitna odluka

TAČNO U PODNE SE ZASEDA! Sutra će biti doneta važna odluka

Vučić je za TV Pink kazao da će, ako ga ne bude, biti svakako upućena poruka da je važno da se izađe na izbore, i da se radi o pitanju ozbiljnosti i odgovornosti

Objavljeno:

Sutra do podneva biće doneta odluka da li će predizborni skup u Novom Sadu, planiran za petak, biti održan, najavio je danas predsednik Srbje i SNS Aleksandar Vučić.

„Mi sada imamo jedan problem. Može da se dogodi da po treći put otkažemo predizborni skup. Planirali smo za petak skup u Novom Sadu na kojem se očekuje 30.000 ljudi. Da li ćemo ga imati, odlučićemo sutra do 12 sati“, rekao je on.

Vučić je za TV Pink kazao da će, ako ga ne bude, biti svakako upućena poruka da je važno da se izađe na izbore, i da se radi o pitanju ozbiljnosti i odgovornosti.

Rekao je da SNS prati broj zaraženih, jer ne bi želeo da ugrozi zdravlje ljudi.

„Vidim da postoji neka vrsta gladi kod naših ljudi, da pokažu koliko su željni političke borbe. Ali, izbori dođu kao diplomski ispit, ne može da se promeni ocena u pet dana, već morate da radite sve vreme“, naglasio je on.

Vučić je ukazao da opozicija živi u 90-tim, da žive u svom malom tviter okruženju, i da misle da ako su ljudi iz tog okruženja nezadovoljni onda imaju problem, a da su nešto strašno dobro uradili ako im trojica aplaudiraju preko socijalnih mreža.

„Samo je problem u tome što na kraju na izborima morate da zaokružite nekog, i to ne preko lažnih profila i taj glas ubacite u kutiju. Tu varanja nema“, poručio je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.