TRAŽE POLICIJSKI ČAS JER SE PLAŠE IZBORA! Vučić iz Niša odgovorio na zahteve opozicije da se izbori ponovo odlože
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Foto: printscreen

JASAN STAV

TRAŽE POLICIJSKI ČAS JER SE PLAŠE IZBORA! Vučić iz Niša odgovorio na zahteve opozicije da se izbori ponovo odlože

Dodao je da je okupljanje opozicije na Vračaru upravo bilo direktno kršenje zakona za vreme policijskog časa

Objavljeno:

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je juče da se njegovi politički protivnici koji se protive izborima iz navodno epidemioloških razloga zapravo plaše izbora.

- Svi koji su lupali u šerpe samo da se ukine policijski čas i govorili da je besmislen i da služi za sprovođenje moje diktature i davali deci šerpe da lupaju danas bi valjda da se opet uvede policijski čas samo zato što se plaše izborne utakmice. To ne možete da sakrijete i sad vam nešto nije logično, a bilo je logično kada ste se tokom policijskog časa okupljali na Vračaru i glumili kako ste ugroženi zbog pesme sa zvučnika. Tada vam nije smetalo - rekao je Vučić.

On je tako odgovorio na, kako je primetio, veliku „zabrinutost“ dela opozicije za epidemiološke uslove za izbore, odnosno na pitanje - zašto državni funkcioneri ne nose maske i zašto se ne poštuju mere uprkos tome što raste broj zaraženih, pa se onda krive građani za neodgovornost i pita da li se tako šalje poruka građanima koja nije jasna.

Dodao je da je okupljanje opozicije na Vračaru upravo bilo direktno kršenje zakona za vreme policijskog časa.

- A danas vam smeta, kada na otvorenom imate pravo da se okupljate, i kada se igraju fudbalske utakmice sa publikom, i kada se organizuju različiti skupovi. Sada vam smeta zato što bi neko da pronađe razlog kako da zaštiti svoje partijske interese - poručio je on.

Izborna utakmica se odvija fer i apsolutno demokratski, a mediji su više nego otvoreni, tako da svi imaju pravo i priliku da iznesu svoj program, kaže Vučić i dodaje:

- Na građanima je da izaberu 21. juna. Završna konvencija SNS-a biće održana u Nišu u četvrtak, 18. juna, ukoliko epidemiološki uslovi to dozvole.

- Doći ću ponovo u Niš. Niš je poslednje mesto na kojem ću se građanima obratiti 18. juna - rekao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.