OGLASIO SE LEVIJATAN NAKON ŠTO IM JE ODBIJENA IZBORNA LISTA: Tvrde da su žrtva diskriminacije, krivi im radikali
Levijatan, Foto: Printscreen / Twiter

ubeđeni

OGLASIO SE LEVIJATAN NAKON ŠTO IM JE ODBIJENA IZBORNA LISTA: Tvrde da su žrtva diskriminacije, krivi im radikali

Naveli su, da je prema njihovim informacijama, Pošta vraćala pošiljke onima koji su slali potpise na adresu Levijatana u Makedonskoj 21

Objavljeno: 17:06h

Pokret "Levijatan - Živim za Srbiju", čiju izbornu listu RIK nije proglasio, zbog propusta u pogledu potpisa birača, danas je na pres konferenciji izneo "razloge" zbog kojih, kako kažu, nije odobreno njihovo učešće na izborima.

Nakon što su članovi Republičke izborne komisije na noćašnjoj sednici izrazili sumnju u to da je taj pokret sam prikupljao potpise, Levijatan tvrdi da je "žrtva diskreditacije".

Naveli su, da je prema njihovim informacijama, Pošta vraćala pošiljke onima koji su slali potpise na adresu Levijatana u Makedonskoj 21.

Predstavnica pokreta "Živim za Srbiju" Jovana Stojković kazala je da neki mediji ignorišu njihove zahteve, da je sama doživela da njen govor ispred migrantskog centra u Obrenovcu ne bude emitovan i nazvala ih "stranim agenturama" na teritoriji Srbije.

Ona tvrdi da sve nacionalno orijentisane i rodoljubive stranke i pokrete i tzv. "slobodni" i "provladini" mediji proglašavaju fašistima, a sve, kako smatra, zbog njihove politike koja "nikada neće pristati na prisilnu vakcinaciju, nezavisno Kosovo i prihvat migranata u Srbiju".

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.