PALMA: Parlament nikad neće glasati za nezavisno Kosovo
Foto: Nemanja Nikolić

jasan i glasan

PALMA: Parlament nikad neće glasati za nezavisno Kosovo

Dodao je da Srbija poštuje evropske vrednosti kao što su standardi i ljudska prava

Objavljeno: 16:40h

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković - Palma izjavio je danas u Končarevu da parlament Srbije nikad neće glasati za nezavisno Kosovo.

Marković je danas u Končarevu prisustovao svečanom sečenju slavskog kolača povodom Svete trojice, čemu je prisustvovalo oko 250 ljudi iz Končareva i Jagodine.

Marković je kazao da je na Kosovu i Metohiji mnogo srpskih crkava i manastitra porušeno i da Albanci žele da otmu naše svetinje.

"Želim da pošaljem poruku Srbima na Kosovu i onima koji su proterani da mi koji smo godinama u parlamentu Srbije nikada nećemo glasati za nezavisno Kosovo. To vam garantujem".

foto: Marina Lopičić

Iako se ogradio da nije trenutak za političke govore, jer je danas seoska slava, Marković je rekao da su neke velike sile pomogle aktulenoj vlasti u Crnoj Gori da izvrši udar na Srpsku pravoslavnu crkvu u toj državi.

Dodao je da Srbija poštuje evropske vrednosti kao što su standardi i ljudska prava, ali da nikada neće prihvatiti one vrednosti kojima bi "srpski domaćin i srpska porodica izgubili svoj identitet, a što nam nameću neke evropske zemlje".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.