BASTAĆ KO KOŠTUNICA: Kaže da još NIJE OBAVEŠTEN da ga je Đilas smenio
Foto: Youtube printscreen/NOVA S

nije u toku

BASTAĆ KO KOŠTUNICA: Kaže da još NIJE OBAVEŠTEN da ga je Đilas smenio

Bastać je rekao da ne želi da komentariše smenu i raspuštanje odbora dok ne dobije zvanično obrazloženje stranke, jer su to, kaže, unutarstranačke priče i nisu za javnost

Objavljeno:

Marko Bastać, predsednik Opstine Stari grad i doskorašnji predsednik beogradske organizacije Stranke slobode i pravde Dragana Djilasa izjavio je danas da je obavešten o tome da je smenjen sa stranačke funkcije, ali da još uvek čeka zvanično obrazloženje te odluke.

Stranka slobode i pravde smenila je u subotu Bastaća i raspustila Opštinski odbor na Starom gradu, jer su, kako su naveli, pojedini članovi suprotno odlukama stranke o bojkotu izbora "na svim nivoima bili uključeni u izborne radnje koje su rezultirale predajom liste "Čuvari Starog grada - Ujedinjena opozicija".

foto: Stefan Jokić

Bastać za portal Nova.rs kaže da nema bilo kakvog dokaza o njegovom učešću na predstojećim izborima na bilo koji način i da mu je besmisleno da može da postoji njegova lista na kojoj on nije kandidat.

"Ne znam da li se iko ikada na taj način kandidovao bilo gde u svetu, a ne u Srbiji. Šta znači kandidatura neke liste na kojoj nema mog imena, ne vidim kakve to veze onda ima sa mnom. Može da se proveri ko učestvuje na izborima i da nigde nema mog imena i prezimena", rekao je Bastać.

Bastać je rekao da ne želi da komentariše smenu i raspuštanje odbora dok ne dobije zvanično obrazloženje stranke, jer su to, kaže, unutarstranačke priče i nisu za javnost.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.