GRADONAČELNIK VUČEVIĆ: Novi Sad prepoznatljiv po basketu, imamo dve ekipe prvaka!
Foto: Grad Novi Sad

poseta

GRADONAČELNIK VUČEVIĆ: Novi Sad prepoznatljiv po basketu, imamo dve ekipe prvaka!

Ovom sportskom danu prisustvovali su i član Gradskog veća za sport Ognjen Cvjetićanin, pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, Nenad Pagonis, kao i mnogobrojni poznati sportisti

Objavljeno: 14:18h

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je turniru u basketu 3x3 u kojem je učestovalo osam ekipa, a time je obeležen kraj rekonstrukcije terena za košarku na teritoriji Mesne zajednice „Omladinski pokret“ koja je i inicijator obnove terena u tom delu grada.

-Naša strategija je da svugde gde možemo napravimo moderne sportske terene, da se ljudi bave sportom i provode vreme na otvorenom prostoru. Ovde imamo novi teren za basket tri na tri, po kojem je Novi Sad najpoznatiji grad na svetu, jer imamo dve najbolje ekipe, odnosno svetske prvake. Hvala predstavnicima Mesne zajednice i ljudima iz ovog kvarta, kao i donatoru koji je pomogao da se teren postavi. Nadam se da će ovde deca provoditi mnogo vremena i uživati - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

foto: Grad Novi Sad

Rekonstrukciju terena finansirala je firma „Vimekstim“ tako što je donirala sredstva Uduruženju „Bute dobri“ u iznosu od 894.680 dinara za radove, a inicijatori su bili članovi Mesne zajednice „Omladinski pokret“. Dane Basta iz Udruženja „Bute dobri“ istakao je da je Novi Sad poznat po sportskom duhu i izrazio nadu da će nove geneneracije ponići na novom terenu i naslediti prvake u basketu kada dođe vreme za to.

foto: Grad Novi Sad

Ovom sportskom danu prisustvovali su i član Gradskog veća za sport Ognjen Cvjetićanin, pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, Nenad Pagonis, kao i mnogobrojni poznati sportisti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.