SRPSKI POLITIČKI POKRET OŠTRO NAPAO GEJEVE: Ovo je njihov stav
POKS

TRADICIONALNI

SRPSKI POLITIČKI POKRET OŠTRO NAPAO GEJEVE: Ovo je njihov stav

Kako su naveli, nakon pobede na izborima u zemlju će vratiti tradicionalne vrednosti

Objavljeno:

Predstavnici Koalicije Za kraljevinu Srbiju ocenili su danas u Loznici da istopolni brakovi uništavaju porodicu, slabe društvo, državu i naciju i da ih oni neće dozvoliti.

Kako su naveli, nakon pobede na izborima u zemlju će vratiti tradicionalne vrednosti.

"Vratićemo tradicionalne, porodične vrednosti, jer bez zdrave porodice nema sreće i prosperiteta države. Istopolni brakovi nam se nameću da unište našu porodicu, oslabe naše društvo, državu i naciju i na to nikada nećemo pristati. Nećemo dozvoliti ni Parade ponosa", poručio je Dragan Ninković, potpredsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije - POKS, koja je deo koalicije.

Koalicija podseća da su očuvanje porodice i tradicionalnih vrednosti osnovna načela POKS, da je pokrenuto više inicijativa za većom institucionalnom podrškom za porodice sa više dece, kao i za trudnice i porodilje.

Osim o očuvanju porodice kao "osnove za svetlu budućnost", delegacija Koalicjije koju čine i Monarhistički front Princa Vladimira Karađorđevića i Srpski pokret monarhista, sa meštanima Loznice i lokalnim predstavnicima strake, razgovarali su i o napretku države.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.