DAČIĆ OTKRIO KOJU STRAŠNU CENU JE PLATILA NJEGOVA SESTRA: Samo zato što su FAMILIJA!
Ivica Dačić i Emica Dačić, Foto: Printskrin/Happy TV, Screenshot Youtube

PRIČAO JE I O SESTRI

DAČIĆ OTKRIO KOJU STRAŠNU CENU JE PLATILA NJEGOVA SESTRA: Samo zato što su FAMILIJA!

Oni su detinjstvo proveli u rodnoj Žitorađi, odrastajući u velikom siromaštvu

Objavljeno: 12:36h

U emisiji "Glamur Specijal- Moja životna priča", poznati srpski političar Ivica Dačić je pored toga što se prisetio svog detinjstva, obrazovanja kao i političke karijere, pričao i o svojoj sestri.

Inače, oni su detinjstvo proveli u rodnoj Žitorađi, odrastajući u velikom siromaštvu.

Oboje su danas ostvareni i uspešni ljudi, a ona se glumom bavila kratko i imala je upečatljivu ulogu sekretarice Zorice koja radi u kancelariji kod sudije Ljubomira Starčevića, Ljuba Ris, u seriji "Porodično blago".

Emica Dačić
Emica Dačićfoto: Screenshot Youtube

Dačić je istakao kako su on i njegova sestra Emica totalno različiti karakteri, ali da je uvek među njima postojalo poštovanje jer je svako imao svoj put koji je sledio.

Takođe, kazao je da svi oni koji su njemu bliski plaćaju tu cenu što ih poistovećuju sa njegovim imenom i radom, umesto po svom obrazovanju i kvalifikacijama kao posebne jedinke.

foto: Printskrin Happy TV

Sestra mi je umetnička duša, završila je dva fakulteta tako da se i ona bavi javnim poslom. Ona i ja smo različite duše, ja sam više racionalan jer sam jarac u horoskopu, a ona je rak i potupno je drugačiji karakter, malo iracionalniji od mene. Oduvek je imala drugačiji pristup nego ja, ali svako je od nas išao svojim putem. Inače, moram reći da je "hendikep" to što mi je sestra u smislu da je svi gledaju kroz to, da je ona moja sestra, a ne šta je ona po svojoj prirodi i šta je po svojim kvalitetima, ali očito da je to cena koju plaćaju svi oni koji su mi blisli, uključujući i članove najuže porodice", objasnio je Dačić u emisiji.

Podsetimo, Emica Dačić je imala više od deset uloga, ali se 2011. godine zaposlila u Ministarstvu unutrašnjih poslova i tada se oprostila od glume.

Iako Emica je i te kako obrazovana i kvalifikovana.

Završila je dva fakulteta, Pedagogiju u Prištini i Akademiju dramskih umetnosti u Beogradu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.