POBEDILI SMO U KONKURENCIJI TRI DRŽAVE: Vučić u Smederevskoj Palanci na postavljanju kamena temeljca
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

POSLAO VAŽNU PORUKU

POBEDILI SMO U KONKURENCIJI TRI DRŽAVE: Vučić u Smederevskoj Palanci na postavljanju kamena temeljca

Vučić je u utorak obišao radove na izgradnji petlje Batajnica, gde je poručio da je to veoma važno za ljude koji žive u tom kraju, jer će im omogućiti lakši izlazak na auto-put

Objavljeno:

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje ove srede od 11 sati ceremoniji postavljanja kamena temeljca budućeg postrojenja kompanije "KyungshinCable" u Smederevskoj Palanci.

Podsetimo, Vučić je u utorak obišao radove na izgradnji petlje Batajnica, gde je poručio da je to veoma važno za ljude koji žive u tom kraju, jer će im omogućiti lakši izlazak na auto-put.

Tom prilikom je izjavio:

- Ponosan sam što radnici rade vredno. Ljudi su uglavnom iz različitih delova Beograda, Srema, Banata, čak i Šumadije. Ovde rade veliki posao.

- Hvala što ste doneli odluku da uložite u Srbiju. Pažljivo slušajući vaše reči, setio sam se naših prvih susreta kada sam molio za više korejskih investicija. Tamo gde se te investicije pojave, vidite napredak tih zemalja, koje ulaze u red najuspešnijih zahvaljujući tome. Hvala vam na trudu, energiji, ambiciji, entuzijazmu.

- Bili smo u konkurenciji sa okolnim zemljama, želim da znaju građani, sa još tri zemlje: Turskom, Bugarskom i Albanijom. Svi su oni davali dobre ponude, ali je Srbija pobedila i zbog toga sam beskrajno srećan jer znam šta je nekada bila Smederevska Palanka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.