NAKON ŠTO JE ODLOŽENA 5 PUTA! Sednica Glavnog odbora Demokratske stranke zakazana je za 21. jun!
Zoran Lutovac, Foto: Beta/Emil Vas

konačno

NAKON ŠTO JE ODLOŽENA 5 PUTA! Sednica Glavnog odbora Demokratske stranke zakazana je za 21. jun!

To je peti put da predsednik DS Zoran Lutovac odlaže sednicu, pa će se verovatno "prvi put u novijoj istoriji stranke" dogoditi da sednica Glavnog odbora nije održana sedam meseci...

Objavljeno:

Sednica Glavnog odbora Demokratske stranke zakazana je za 21. jun u opštini Stari grad u Beogradu, piše u dopisu koji su u utorak dobili svi članovi tog partijskog tela, prenosi Politika.

To je peti put da predsednik DS Zoran Lutovac odlaže sednicu, pa će se verovatno "prvi put u novijoj istoriji stranke" dogoditi da sednica Glavnog odbora nije održana sedam meseci, mada to po Statutu mora biti na svaka tri meseca.

List podseća da je lider DS pre samo nekoliko dana tvrdio da će Glavni odbor zasedati 31. maja, ukoliko to dozvole epidemiološki uslovi, ali je Lutovac odlučio da ponovo pomeri termin sednice.

Poslanik DS Radoslav Milojčić rekao je za Politiku da je 140 članova GO pristalo da se pomeri sednica, zakazana za 17. maj, a Lutovac je ponovo pomerio njeno održavanje.

Prema njegovim rečima, male su mogućnosti da se sednica održi na dan parlamentarnih i lokalnih izbora u zgradi opštine Stari grad, u kojoj su dva biračka mesta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Politika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.